AFH lämmittimet 12V ja 24V järjestelmiin.  Letkukoot 4mm, 6 mm , 8 mm

Arctic Fuel Heater (AFH) on dieselkäyttöisten lisälämmittimien automaattinen polttoaineen esilämmitin. Se on yhteensopiva Webaston, Eberspächerin ja Ardicin kanssa.

 Arctic Fuel Heater varmistaa, että lisälämmitin saa aina riittävän lämmintä (+20°C) polttoainetta noin 10 sekunnissa. Näin lisälämmitin palaa puhtaasti ja savuttamatta kovimmillakin pakkasilla. Lämmittimen huollontarve vähenee ja toimintavarmuus lisääntyy, koska nokeentuminen loppuu puhtaan palamisen seurauksena. Polttoaineen puhtaamman palamisen ansiosta AFH vähentää diesel lisälämmittimien haitallisia päästöjä.

AFH laite on aina aktiivinen kun lisälämmitin on käynnissä ja polttoainneen lämpötila on alle +10°C.

 

Lisälämmittimen häiriötön toiminta edesauttaa autojen ja koneiden esilämmitystä pakkasilla, jolloin lämpimän moottorin käynnistyksessä saavutetaan jopa 20% polttoaineen säästö ja pakokaasuissa 70% vähemmän päästöjä.

 

Ammattiliikenteessä Arctic Fuel Heater tuo varmuutta auton lisälämmittimien ja kuormatilan lämmittimien toimintaan varmistaen kuljettajan hytin lämmityksen ja kuljetettavien tavaroiden oikean säilytyslämpötilan.

 

Tien päällä nukkuminen on turvallista ja mukavaa kun lämmitin toimii varmasti ja savuttamatta varmistaen kuljettajaa virkistävät unet.

 

Kuormatilan yksikin jäätynyt kuorma on liikaa ja aiheuttaa tarpeettomia kuluja tavaran omistajalle ja sen toimittajalle sekä kuljetusyritykselle epävarman toimijan maineen.

Arctic Fuel Heater

Toimintavarmuutta ja tehoa lisälämmittimelle

Arctic Heat Control Oy  Kantajantie 17, 90800 OULU PUH: 040 5563 600 FAX: 08 556 1913 E-mail: ahcoy@arcticheat.fi