Arctic Fuel Heater, polttoaineen nopea esilämmitin

Arctic Fuel heater

Arctic Fuel Heater (AFH) on dieselkäyttöisten lisälämmittimien automaattinen polttoaineen esilämmitin. Se on yhteensopiva Webaston, Eberspächerin ja Ardicin kanssa.

 Arctic Fuel Heater varmistaa, että lisälämmitin saa aina riittävän lämmintä (+20°C) polttoainetta noin 10 sekunnissa. Näin lisälämmitin palaa puhtaasti ja savuttamatta kovimmillakin pakkasilla. Lämmittimen huollontarve vähenee ja toimintavarmuus lisääntyy, koska nokeentuminen loppuu puhtaan palamisen seurauksena. Polttoaineen puhtaamman palamisen ansiosta AFH vähentää diesellisälämmittimien haitallisia päästöjä.

AFH laite on aina aktiivinen kun lisälämmitin on käynnissä ja polttoaineen lämpötila on alle +10°C.

Lisälämmittimen häiriötön toiminta edesauttaa autojen ja koneiden esilämmitystä pakkasilla, jolloin lämpimän moottorin käynnistyksessä saavutetaan jopa 20% polttoaineen säästö ja pakokaasuissa 70% vähemmän päästöjä.

Ammattiliikenteessä Arctic Fuel Heater tuo varmuutta auton lisälämmittimien ja kuormatilan lämmittimien toimintaan varmistaen kuljettajan hytin lämmityksen ja kuljetettavien tavaroiden oikean säilytyslämpötilan.

Tien päällä nukkuminen on turvallista ja mukavaa kun lämmitin toimii varmasti ja savuttamatta varmistaen kuljettajaa virkistävät unet.

Kuormatilan yksikin jäätynyt kuorma on liikaa ja aiheuttaa tarpeettomia kuluja tavaran omistajalle ja sen toimittajalle sekä kuljetusyritykselle epävarman toimijan maineen.

 

Arctic fuel heater junior

Letkukoot: 4mm, 6mm ja 8mm.

Jännite- ja termostaattiohjattu, kuten akkulämmitin.

Tarkoitettu pitkille polttoainelinjoille, joissa on heikko polttoaineen virtaus kylmissä olosuhteissa. Sopii erityisesti dieselkäyttöisten lisälämmittimien(Webasto, Eberspächer, Ardic, Mikuni jne.) polttoainepumpuille menevän polttoaineen lämmittämiseen. Lämmin polttoaine ei hyydy pumpun suodattimelle ja lämmitin toimii suunnitellulla tavalla.

Lämmittää dieselpolttoainetta automaattisesti aina, kun ajoneuvo käy, myös paikoillaan ollessa, jos ajoneuvon akku on latauksessa.

Käynnistymislämpötila +4 astetta

Huoltovapaa, automaattinen toiminta.