Käyttökohteet

HENKILÖAUTOT

Uusien autojen sähkönkulutus on noussut jopa 300%. Start& Stop- järjestelmien yleistyminen uusiin autohin on tuonut haasteita akun kestolle.

Myös lisälämmittimien käyttö moottorien ja auton sisätilojen lämmityksessä syö akun varausta voimakkaasti.

Kun kylmän akun virran vastaanotto on vain muutama ampeeri, on tärkeää saada akku lämpimäksi myös talvella. Alivarautunut akku aiheuttaa auton elektroniikalle vaikeuksia. Tämä ilmenee lukuisten eri vikavalojen syttymisenä. Täydellä akulla tätä vaivaa ei synny. Lisälämmitintä ja muita sähköisiä laitteita voi käyttää normaalisti. Akku kestää pitempään ja akkujätettä syntyy vähemmän, kun ennenaikaiset akkujen vaihdot loppuvat. Akkulämmittimen asennus autoon on EKO-teko!

Tekniikan Maailman testaama: 4 x enemmän virtaa akkuun pakkasilla.

Testattu: MIL-STD-810G 503,5

KUORMA-AUTOT

Ammattiliikenteessä Arctic Fuel Heater - polttoaineenlämmitin tuo varmuutta auton lisälämmittimiin ja kuormatilan lämmittimien toimintaan.

Tien päällä nukkuminen on turvallista ja mukavaa kun lämmitin toimii varmasti ja savuttamatta varmistaen kuljettajaa virkistävät unet.

Kuormatilan yksikin jäätynyt kuorma on liikaa.

MATKAILUAUTOT

Matkailuautoille ja asuntovaunuille Arctic PLUS-lämmitinjärjestelmät antavat kaivattua luotettavuutta ja mukavuutta. Matkustaminen yksin tai perheen kanssa on huoletonta kun lämmittimet toimivat ja virtaa akuissa riittää. Kaasupullostakin saadaan kaasu virtaamaan kovallakin pakkasella.Oikea arktinen talvipaketti löytyy verkkokaupastamme. Tuotepaketeillamme voit nauttia autosi hienoista ominaisuuksista myös talvipakkasilla.

ERIKOISAJONEUVOT

 

                ABH 10-7 sopii täydellisesti VW Transportterin akkutilaan.


Kun kulutusta on paljon, vaaditaan oikean lämpöinen akusto, jotta virtaa riittää.

                      Kuva Ranuan kirjastoauton akustosta.

                      Automaattinen akun varauksen ylläpito-

ja huoltojärjestelmä

Akun lämmitys koneen käydessä laturin tuottamalla virralla ja paikoillaan ollessa akkulaturia hyväksi käyttäen.

Polttoainelinja ja suodatin lämpimäksi.

MOOTTORIKELKAT JA ATV

ABH akkulämmitin takaa akun optimaalisen varaustason kovimillakin pakkasilla. Ajonaikainen lämmitys takaa pitkilläkin kelkkareissuilla akulle täyden varauksen.